Byens smukkeste lejlighed

Byens smukkeste lejlighed

For et år siden gik vores drøm i opfyldelse. Vi fik en lejlighed, som vi har ønsket os, siden vi flyttede sammen for mange år siden. Vi solgte vores hus, og i en overgangsperiode boede vi i en lille lejlighed og sparede alt vi kunne for at kunne købe en lejlighed, vi ville have, kontant. En stor herskabslejlighed med udsigt over Nyboder i midten af København og i en boligblok, som går over 100 år tilbage.

Den sidste finish

En stor lejlighed med egen elevator, hvor vi kunne blive gamle sammen, og hvor vores børn kunne leve og vokse med os, indtil de selv skulle ud og prøve, om deres vinger kunne bære.

Vi skulle bruge den bageste stue til soveværelse, så vi skulle have nogle franske døre, vi kunne sætte i, så vi til hverdag kunne lukke af indtil soveværelset.

Vi kiggede i byggemarkeder, men der var ikke noget, som pasede os rigtigt, men vi er så heldige, at vores venner næsten alle har stor erfaring med istandsættelse, så vi spurgte os for, og der var flere som anbefalede https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html, som vi endte med at bruge.

Smuk løsning

Vi havde først taget en lang tur rundt på deres hjemmeside, inden vi ringede til deres kundeservice, men derefter var vi så heller ikke i tvivl , for de var yderst professionelle, og de var meget dygtige til at vejlede, så vi kunne finde rundt i deres store udvalg af franske døre.

Vi fandt sammen med deres kundeservice lige den, vi skulle bruge, og til vores overraskelse, så var prisen langt under det, vi skulle betale andre steder for samme produkt.

De leverede hurtigt, og kvaliteten var helt i top, så når vi skal have nye franske døre til de andre stuer og til sommerhuset, så ved vi godt, hvor vi skal handle i fremtiden, for hvilke andre steder får vi kvalitet, hurtig levering og gode priser samt excellent service?