Derfor er jeg vild med lydbøger

Derfor er jeg vild med lydbøger

Jeg har ikke altid holdt af at læse. Det var en interesse, som sneg sig ind hos mig i mine sene teenageår, og så har det ligesom altid hængt ved lige siden. Glæden ved bøger er stor, og det skyldes særligt, at jeg her kan leve mig ind i nogle ting på en helt anden måde, end det er tilfældet med film eller andre ting.

Jeg finder altid mine bøger hos politikenbooks, fordi udvalget simpelthen er bedst. Derudover er det nemt at finde rundt i bøgerne, og jeg kan nærmest også altid være helt sikker på, at det nyeste og bedste er at finde på ‘hylderne’. Det gør det til en udbyder, hvor jeg ikke behøver at besøge andre sider for at finde mine materialer. 

 

Jeg holder særligt af lydbøger, som giver mig en helt ny følelse af afslapning. Selvom jeg også er vild med at læse, så er der altså noget over bare at kunne læne sig tilbage og lytte til en historie. Man kan lukke øjnene og drømme sig helt væk til noget, som egentlig kun foregår i boget. Det gælder særligt, hvis der er tale om en god krimi eller et drama, som virkelig kan få mig til at følge intenst med. 

Jeg er dog også temmelig glad for biografier, fordi det giver mig en historie om et menneske. Sommetider er det her, de allermest interessante historier kommer frem, og det er selvfølgelig ekstra lækkert, når man virkelig føler, man også kan lære noget undervejs. 

For mig er lydbøger den helt perfekte måde at stresse af på. Når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag, har jeg også brug for lidt ro i hovedet. Nogle gange foregår det på løbestien, og andre gange er det allerbedst med en kop kaffe og en rigtig god lydbog, som bare tager mig med.