Det er en kold tid

Det er en kold tid

Disse ord sang Kim Larsen, og tiden er også blevet noget mere kold og kynisk i dette årtusinde, så hvis du vil være sikker i dit eget hjem, skal du gøre dig klar på, at det er en nødvendighed med overvågning.

At sikre sig selv

Vi har lige købt hus, og der var ikke den store pose penge til at finde kameraer, lamper og en harddisk til at optage døgnet rundt, så vi måtte ud på internettet og finde en leverandør, som ikke kostede en formue. V var så heldige, at min bror og svigerinde for nogle måneder siden havde købt overvågning til deres sommerhus, og de havde givet en brøkdel af, hvad de skulle betale hos de leverandører, der var inde i byen. 

Vi fik navnet på firmaet, og vi måtte give dem ret. De havde et enormt udvalg, og det virkede som om, at det var de samme mærker, der er hos alle de andre leverandører, men priserne er nogle helt andre.

Vi tog en lang snak med kundeservicen hos http://dkkamera.dk/ for at finde ud af, hvad vi skulle bruge, og de gav en saglig og meget professionel vejledning også uden at presse på for mersalg.

Det holder budgettet

Vi placerede en ordre og holdt os fint indenfor vores budget, så nu var der kun tilbage at vente. Til vores store overraskelse kom det vi havde bestilt allerede efter nogle få dage, for der leverede de vores ordre, og vi kunne med det samme komme i gang med at sætte det op. Så ville vi være sikre, når vi var hjemme, og huset ville være sikkert, når vi ikke var hjemme, og det er noget, som vi prioriterer højt.

Vi fik alt det, som vi skulle bruge, til en god pris, og når man inkluderer en hurtig levering, fantastisk service og god kvalitet, så er det let at forstå, at de kan sælge så meget, som de gør.