Det lykkedes endeligt

Det lykkedes endeligt

Vi fik for nogle år siden skiftet vores hoveddør og vinduerne i huset, og nu var tiden så kommet til de indvendige døre, men vores hus er et nyere hus, så stilen i dørene skulle helst passe ind, og mange steder er det ikke i den kvalitet, som vi ønsker, så vi var gået i gang med at lede online. Vi havde ledt et par uger og var ved at give op, da min tidligere kollega og hans kone kom forbi og fik en kop kaffe. De havde, sjovt nok, lige navnet på den hjemmeside, som vi skulle ende med at handle hos.

Gode råd er altid rare

De havde for 6 måneder siden skiftet alle de indvendige døre i deres store sommerhus, og de havde været så tilfredse med dem, som havde leveret deres døre, at de synes, vi skulle tage og kigge hos dem og eventuelt tage en snak med deres kundeservice, for de havde fået den bedste rådgivning og endt med at få en god handel med hurtig levering og den bedste kvalitet af døre.

Vi fik tid samme aften til at kigge ind, og ganske rigtigt, så havde de et stort udvalg i den slags døre, som vi gerne ville have. Vi tog en snak med deres kundeservice, og ganske som vores venner sagde, så var de venlige og kompetente og gav os den bedste vejledning, som vi kan forestille os, vi kunne få.

Prima arbejde

Vi placerede en ordre hos dem, og ganske få arbejdsdage efter, så kunne vi se på sms, at vores døre ville blive leveret samme eftermiddag til kantstenen, og så skulle vi selv stå for resten af indbæringen.

Prisen for den kvalitet døre var forbavsende lav, og vi fik den bedste rådgivning og vejledning, vi kan forestille os, sammen med en meget hurtig levering.

Vi fik alt det, vi ønskede, og vi ved godt, hvem vi skal bruge, når vi skal have nye døre til vores sommerhus i Nordjylland.