Det starter i det små

Det starter i det små

For et år siden indførte vi, at vi skulle have firmafrugt hos os, og det er den bedste idé, vi har fået i mange år, for det har bragt så meget mere med sig, end vi havde forestillet os var muligt.

Vi tog beslutningen om firmafrugt, efter vi så en undersøgelse om, at det kunne have en gavnlig effekt på sygedage og medarbejdernes generelle trivsel. Jeg fik til opgave at undersøge, det marked der er for firmafrugtordninger, og det var en stor overraskelse at se, hvor mange der var på det marked.

Jeg tog en god lang snak med de forskellige firmaer, og der var specielt en virksomhed, som skilte sig ud. Et firma, som havde et stort udvalg, og hvor deres kundeservice klart var bedst til at rådgive mig til at finde det, som ville passe os bedst, når man ser på vores sammensætning af medarbejdere.

Gode kriterier at vælge efter

At jeg valgte dem ud fra de kriterier, har jeg bestemt ikke fortrudt, for de har siden leveret topkvalitet, og de har leveret det hele så præcist, at vi kan stille urene efter dem.

Medarbejderne er meget begejstrede for frugten fra http://www.frugtcompagniet.dk/, og vi har kunnet se det på både produktiviteten og på de antal sygedage, som de har nu, og der er desuden kommet forslag om, at vi skal ændre maden i kantinen, så der kommer en mere sund menu.

Vi har kun lovord tilovers for det firma, som leverer vores frugt. De er professionelle og ekstrem dygtige til at finde frugt af den bedste kvalitet. De er altid smilende og venlige, og der er ikke en eneste ting, som vi kan sætte en finger på. Alt fungerer upåklageligt, og det hele kører på skinner. Faktisk kører det så godt, at vi har anbefalet dem til flere af vores samarbejdspartnere, som har set, hvor meget det har gavnet os.