En nøgle til det hele

En nøgle til det hele

Vi har overtaget vores nye hus. Det er en drøm af et hus, der er malet, og vi er flyttet ind. Jeg er rigtig glad for at bo, som vi gør, og det er her, jeg skal blive gammel. Men jeg havde tænkt lidt over at få skiftet låsene ud. De er gamle alle sammen. Desuden binder hoveddøren en smule. Og så kunne jeg bare rigtig godt tænke mig, at der var en nøgle til alle yderdørene. En nøgle, der passer til hoveddøren, kælderdøren, terrassedøren, døren til garagen og døren til skuret. Det ville gøre det lettere, herunder mit nøglebundt, der virkelig havde fået vokseværk, efter vi var flyttet.

Fat i en låsesmed

For mig er det altid at foretrække at handle lokalt. Når det kom til vores nye låse, så var det ingen undtagelse. Jeg skulle derfor bruge en god låsesmed, der kunne komme med nogle gode låse og samtidig sikre, jeg gik fra et nøglebundt til en enkelt nøgle. Valget faldt meget hurtigt på http://thoms-laase.dk/, der opfyldte alle kriterier.

De sendte en mand ud, der på rekordtid fik udskiftet alle låsene til en moderne en af slagsen. Nu er der en nøgle til det hele, ja faktisk også til postkassen, for det foreslog de, vi også kunne få lavet samtidig. En rigtig god idé, som jeg ikke selv havde tænkt på.

I mit nøglebundt er der nu en nøgle til hjem, en til min cykel og en til bilen. Lige til at overskue og have med i lommen. Dem, der er monteret, glider let i, og det er fantastisk for en gang skyld at være glad for at gå ned på udstyr og ikke op. Det er sikre og moderne låse oveni, og det er også med til at gøre, at vi føler os helt sikre i vores nye hjem.