Find spændende krimier hos Politiken Books

Find spændende krimier hos Politiken Books

Jeg vil beskrive mig selv som en ægte læsehest. Jeg elsker at læse bøger, både i hverdagen og på ferie. For mig er det at læse en god bog, en måde jeg kan koble fra på i en travl og hektisk hverdag. Derudover har jeg en bred smag, når det kommer til genre, men min ultimative favorit må være en god krimi. Samtidig er jeg begyndt at læse e-bøger i stedet for fysiske bøger, da jeg synes det er nemmere at slæbe rundt på, og så kan jeg have alle mine bøger samlet ét sted. Hvis du selv har overvejet at begynde og læse e-bøger eller lydbøger, men endnu ikke ved hvor du kan finde et godt udvalg, så kan du læse mere her.

 

Hent dine yndlingskrimier ned på din Kindle fra Politiken Books

Som tidligere nævnt, så synes jeg, at det er supersmart at man kan have sine e-bøger samlet et sted. Det kan man nemlig på sin Kindle, som er en slags hardware, man kan læse sine e-bøger på. Den måde kan du have et helt bibliotek med på farten. Jeg har personligt ofte benyttet mig af en side som Politiken Books, da de har et stort udvalg af forskellige genre, både når det kommer til e-bøger, men også når det kommer til lydbøger, og så tilbyder de især nogle rigtig gode krimiromaner. Derudover kan man simpelthen hente sine e-bøger direkte ned på sin Kindle fra Politiken Bokks, og på den måde bliver det altså ikke nemmere.

 

Tag et kig blandt udvalget og kom i gang med læsningen

Hvis du tænker, at det der med e-bøger og lydbøger kunne være noget for dig, så er det bare med at tage et kig blandt det store udvalg hos Politiken Books, samt få hentet nogle e-bøger ned til din Kindle. På den måde kan du hurtigt komme i gang med læsningen.