Frugt giver

Frugt giver

 Jeg har i mange år haft fokus på, hvordan jeg kan gøre mine ansatte mest muligt tilfredse. Jeg forsøger selvfølgelig at lave nogle ekstra aktiviteter, som gør det hele lidt sjovere, så der er noget at se frem til. Det kan være kanoture, fredagsbar eller andre ting, som samler mine ansatte, og som giver dem et frirum udenfor arbejdspladsen, hvor jeg selvfølgelig betaler.

Det er dog min opfattelse, at det er i hverdagen, man skal skabe glæden, og det skal helst være rart at gå på arbejde hver eneste dag. Derfor forsøger jeg altid at skabe en tilfredshed i dagligdagen, og her kommer der selvfølgelig en række initiativer ind i billedet. Frugtordningen er en af dem, og den vil jeg fortælle lidt om i denne blog.

Gør noget godt for dig selv og dine kollegaer: bestil en frugtordning her: http://frugtlevering-nu.dk .

Mine medarbejdere er nemlig superglade for, at vi har en frugtordning, hvor de hver dag kan tanke op med vitaminer i deres friske frugt. Det er da også en idé, som ikke har stået til overvejelse, siden den kom på menuen, for stort set alle de ansatte benytter sig af den og henter frugt til de hårde timer. Det er særligt om eftermiddagen, de er meget tilfredse med den, for her kan man brænde lidt ud, og de sidste par timer kan virke lange og hårde. Det gør det selvfølgelig lidt sjovere, hvis man har en god kop kaffe og et par lækre stykker frugt at hygge sig med.

Det er min klare opfattelse, at det øger deres motivation, at arbejdspladsen giver dem nogle gratis glæder som eksempelvis frugt. Det er også min overbevisning, at det rent fysisk gør en forskel for dem, at de får frugt hver dag. Der er selvfølgelig nogle sundhedsmæssige aspekter, som er meget positive, men det virker også til, at energien bliver højere, når de får deres frugt, og det er jo en kæmpe gevinst for arbejdspladsen, ligesom det er positivt for hver enkelt person.

Frugtordningerne er nemme at komme til, og faktisk er priserne ganske lave, så virksomheden ikke ruineres på det. Der er oftest mulighed for at til- og fravælge forskellige slags frugt, ligesom man også blot kan vælge at følge årstidernes udvikling. Frugten leveres altid til tiden, og det er steder, som er vant til at levere større mængder af frugt til arbejdspladser. Det er derfor nemt og simpelt at få et frugtordning op og køre.