Gaven til ham

Gaven til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Jeg tænker et ur. Han har et ur, men han har ikke to. Hans ur er ret sporty, stort og kraftigt, og nogen gange passer det bare ikke helt til tøjet eller situationen, så et elegant, tidløst, men moderne armbåndsur, det vil gøre underværker. Jeg tænker, det kunne være flot med en helt sort urskive sammen med en sort rem. Resten helt sikkert sølv. Det er hans farve, når det kommer til de ædelmetaller. Og så er jeg sikker på, han ikke gætter på, hvad julemanden har lagt under træet til ham i år. De gør det bare endnu bedre.

Studerende på et budget

Det eneste, jeg skal overveje, det er mit budget. Som studerende er pengene generelt små. Så derfor skal jeg finde et lækkert ur, der er til at betale, men samtidig et ur, der er alt det, jeg gerne vil forære væk. Jeg har forelsket mig i et sort Daniel Wellington ur, men jeg har samtidig forelsket mig i at handle på nettet, hvor jeg har fundet det til en pris, hvor selv en studerende kan være med.

Det er bestilt

Jeg slog til med det samme. Det ville være fjollet andet. Ikke at jeg tror, det ikke ville blive i det lave prisleje, men det var mere princippet i det. Om et par dage er uret allerede fremme. Det er jeg ret imponeret over, selv i en verden hvor alting går hurtigt. Så skal det bare pakkes pænt ind, så det kan komme under træet i december sammen med alle de andre gaver.

Jeg glæder mig allerede, for jeg ved, det vil gå rent ind. Flottere ur kan man næsten heller ikke finde, hvis det skal være moderne og stilrent på samme tid, så jeg ved, jeg har ramt plet.