Grønt er godt for øjnene

Grønt er godt for øjnene

Der er noget om snakken, for det er en meget smuk farve at se på, og vi ved sikkert også alle sammen, at de grønne grøntsager bestemt er blandt de mest sunde grøntsager. Men du kan faktisk supplere det grønne med en rigtig grøn te. Det er ikke en te, som du kender den, med finthakkede teblade, men en tepulver, du pisker op i varmt vand.

Det er en smagsoplevelse udover det sædvanlige

Det er også en te, der ikke bare ser helt fantastisk ud med sin helt utrolig sprøde, grønne farve, det er også en smag, der er et kapitel for sig selv. Der er en naturlig sødme, der gør den ekstra lækker, og samtidig er teen meget intens i sin smag. Hvis du altså vælger en i en god kvalitet. For mit vedkommende kan det virkelig svare sig, for det er her, smagen og udseendet er bedst.

Hvis du ikke allerede har gættet det, så er det matcha te, jeg taler om. Det er en anderledes form for te, da det netop er et pulver, der skal piskes ud i det varme vand. Det sagt, så er det ikke mere besværligt at lave matcha te derhjemme end andre former for te, men det, du får, er en ny og meget spændende smag.

Økologisk og i den bedste kvalitet

Når det kommer til te helt generelt, så kan det ikke svare sig at vælge dårligere sorteringer. Der er ikke nær så meget saft og kraft i, og smagen er her ikke noget særligt på nogen måde. Hvis du køber en bedre te, som dem jeg køber på nettet, så er det selvfølgelig lidt dyrere, men du skal ikke bruge nær så meget, så det er hele investeringen værd, for du får det hele igen i form af den gode smag.

Så få gang i kedlen og bryg en god kop te.