Sådan gør du haven hyggelig i den mørke vintertid

Sådan gør du haven hyggelig i den mørke vintertid

Den mørke vintertid er over os, og det bliver derfor meget tidligt mørkt. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke skal være hyggeligt i haven. Det er vigtigt at skabe en hyggelig stemning i din have, så du stadig kan nyde at kigge ud på den fra dit hjem. Der er flere gode muligheder til at skabe liv i haven i den kolde tid, og du kan læse mere om dem i dette blogindlæg. 

Lyskæder

Lyskæder er en af de populæreste løsninger til at lyse haven op i vinteren, da der er flere forskellige muligheder med dem. Du kan blandt andet hænge dem rundt om et træ eller en busk, du har i din have, som giver et flot lysende element. En time-line lyskæde er en udendørs LED lyskæde, som fungerer ved, at du putter tre batterier i en boks, og derefter lyser lyskæden i 6 timer og slukker bagefter. 18 timer senere tænder den igen, og så kan du have den tændt i 6 timer igen. Det er en meget smart løsning, da du ikke behøver at bekymre dig om, der er en stikkontakt tæt på. 

Planter, der giver haven farve

Der er flere forskellige planter, som får en flot farve, når vinteren kommer snigende. Det er disse planter, der er med til at skabe en hyggelig stemning i haven, og giver haven farve i den mørke tid. Der er flere planter, som bærer bær om vinteren, som er med til at lyse din have op med forskellige farver. Der er også en del blomster, der blomstrer om vinteren, du med fordel kan investere i, så haven bliver hyggelig at se på og gå rundt i om vinteren. 

Skab liv i haven

Efter du har givet haven farve og lys, så kan du også give haven liv. Dette kan du gøre ved at sætte fuglehuse op, som også kan købes i forskellige farver, så haven får ekstra kulør. Det giver både en flot farve i din have, men også en masse liv med fuglene, der kommer syngende forbi og hygger sig.