Skab et professionelt businesslook

Skab et professionelt businesslook

Når man arbejder, ønsker man selvfølgelig at se professionel ud i tøjet. Det nytter ikke noget at komme i joggingbukser og hættetrøje, når man møder ind på kontoret. Det er vigtigt, at man signalerer ordentlighed, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket tøj man har på – tværtimod. Ønsker du at signalere succes og selvtillid, kan du i denne artikel få nogle tips til, hvordan du skaber et professionelt businesslook. På denne måde er du helt klar til at møde ind på kontoret, hvor du udstråler alt det, som du bør udstråle.

 

Sorte damebukser med lidt vidde i benene

En klassisk beklædningsdel, som man ikke går forkert af, er de sorte damebukser med lidt vidde i benene. Med sådanne bukser virker man yderst elegant, og buksen klæder nærmest alle kvindekroppe. I et sådant par damebukser vil kvindekroppen nemlig komplimenteres. Du kan se et stort udvalg af klassiske damebukser her.

 

Spring skjorten over – brug t-shirts og bluser

Et elegant look er selvfølgelig at trække i skjorten. Dog kan man hurtigt føle sig for mandig og stiv i en skjorte. Ønsker man både at virke feminin og professionel, kan man sagtens iføre sig en blød bluse eller en t-shirt i stedet. Tilsæt en bomberjakke i silke eller en læderjakke, og du vil udstråle selvtillid.

 

Få en lille hæl på skoen

Det kan virke som en kliche, men der er noget om snakken – kvinder i sko med hæle virker bare mere som businesskvinder. Du kan øve dig derhjemme først, hvis du ikke er vant til at gå med hæl. Virker det som en uoverskuelig proces, kan du tænke på, at andre kvinder rundt om i verden kan gå med hæl – så det kan du selvfølgelig også.

 

Dette var et par råd til, hvordan du opnår looket som businesskvinde. Du kan også iføre dig kjoler og nederdele, hvor du kan tilsætte tætte, matte strømpebukser. På denne måde virker du mindre bar og damet.