Skab ro og gode arbejdsforhold med akustik billeder

Skab ro og gode arbejdsforhold med akustik billeder

På en arbejdsplads er der vigtigt, at der bliver skabt optimale rammer og arbejdsforhold for de ansatte, så de kan yde bedst muligt og være godt tilpas. Dette indebærer blandt andet arbejdsro, for de fleste kan nok nikke genkende til, at kan være svært at koncentrere sig og yde optimalt, hvis der er larm og støj. Dog kan det være, at I bor i en bygning eller i et område, hvor der generelt er meget støj og derfor tænker, at det ikke er muligt at få skabt den optimale arbejdsro – men fortvivl ej, for der findes heldigvis en løsning. 

Få skabt arbejdsro med akustik billeder

Med akustik billeder kan I få skabt den arbejdsro på kontoret, der er nødvendig for at kunne koncentrere sig og lave sit arbejde bedst muligt. Hos SUMOpix bruger de en unik løsning med lærredsbilleder, hvor der i trærammen bliver indsat en lydabsorberede plade, der stopper lydbølgerne. På den måde kombinere I flot udsmykning med effektiv lyddæmpning. 

De lyddæmpende billeder henvender sig dog ikke udelukkende til arbejdspladsen, da de også kan bruges i hjemmet. Det kan være, at I har et kontor derhjemme eller nogle rum, hvor der gerne skal være mere ro, og her kan de effektive billeder igen være en rigtig god løsning, da I samtidig får smuk udsmykning til hjemmet. 

God kvalitet og lave priser hos SUMOpix 

Hos SUMOpix kan I få hjælp til hele processen, da de gerne vil hjælpe jer med vurdering og måling af lyden, så I ender ud med den bedst den mulige løsning og støjdæmpning til lokalet. Her kan I altid være sikre på høj kvalitet, men stadig til gode priser, hvor de fleste kan følge med. 

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om de effektive lyddæmpende billeder og motiver, så I kan få skabt optimale lokaler.