Vælg catering til firmafesten

Vælg catering til firmafesten

Af og til skal der afholdes nogle firmaarrangementer med arbejdspladsen, og i sidste weekend var det blevet tid til den årlige firmafest på min arbejdsplads. Når denne fest skal afholdes, er der altid nogle af de ansatte, der skal stå for planlægningen af festen. Jeg var en af dem, der meldte mig, og eftersom jeg er meget glad for lækker mad, blev jeg sat på den post, der skulle varetage denne del af festen. Det er et stort stykke arbejde at skulle stå og lave mad i et køkken til mange mennesker, og derfor valgte jeg en mere ligetil løsning, der hed catering. Stedet jeg valgte, der skulle lave mad til vores arrangement, hedder Ebuffet.dk, og det bliver ikke sidste gang, at vi benytter dem.

Stor glæde hos gæsterne

Ebuffet.dk gør sig i buffeter, og man har hos dem muligheden for at skabe sin egen buffet eller vælge imellem de buffeter, som de i forvejen har sammensat. Jeg valgte at sammensætte egen buffet, da jeg på den måde kunne sikre, at der var noget for alle. Du kan finde en buffet til dit arrangement på http://ebuffet.dk/.  

Jeg var virkelig imponeret over den mad, som vi fik serveret, og resten af arbejdspladsen var også utrolig fornøjede. Maden fik rigelig med komplimenter, og det var der heller ikke noget at sige til, eftersom maden var af høj kvalitet og tilberedt, lige som den skulle.

Service i top

Foruden at de serverede utrolig lækker mad, gav de os også en fremragende service. For det første var de smilende og venlige hele vejen igennem, og de svarede gerne på de spørgsmål, som vi havde. De overholdt alle de aftaler, som vi havde. De kom for det første til den aftalte tid, og da maden kom, var den varm og helt klar til at blive serveret for gæsterne. Det kunne simpelthen ikke have været nemmere. Sidst men ikke mindst skal det også nævnes, at priserne var fornuftige og helt fair, vi skulle på ingen måde betale overpris.